Gå till innehåll
lördag 17 mars 2018
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
DENNA ANNONS HAR UTGÅTT!

Segelbåt Fantasi 37 ketch 1980

Segelbåt Fantasi 37 ketch 1980

395 000,00 kr


  • Pris 395 000,00 kr
0 Bud
0 Frågor
317 visningar

Beskrivning

Ketchen Me aera finns i Vänersborg. Strax tar jag upp för vintern. Leveranssegling till våren kan diskuteras.

Riggen är masthead och hon har ett löstagbart inre förstag till en liten fock. Genua, kryssfock, gennaker, stor och mesansegel finns. Hydraulisk rattstyrning med autopilot och reservrorkult.

Idag är hon inredd med en stor förpikbädd och de två sofforna i kajutan kan bäddas till breda tvåmetersbäddar. I akterkabinen finns plats för tre till, om man vill. Vi använder akterkabinen till utrustning och proviant för att vara oberoende av land under lång tid. I kajutan med  lackad mahogny är dynorna nyklädda i gråmelerat Kinnasand möbeltyg. Ventilation med två doradeventiler, stor lucka i förpiken och ventil på toan.

Förpiken är nyinredd med extra isolering och panel i vitoljad ek.

Pentryt är praktiskt och lättarbetat med ny SMEW-spis med ugn som har eltändning, crash-bar och fjärravstägning på gasolen. Kylboxen har ett effektivt Isotherm ASU med vattenkylning. Diskbänk med två hoar. Grytskåp, porslinsskåp och en stor besticklåda.

Toan är nyrenoverad med vit våtrumspanel och tätad dörr i laminat. Handfat, spegel med säkerhetsglas. Öppningsbart fönster. Septitank med däcksbeslag och sjötömning.  Rummet är förberett för dusch.

Vid det rejäla kartbordet med gott om plats för plana sjökort finns radarskärmen, skåp, hållare för navigationsbestick och elkontakterna.  Raytheon radar. Ovanför sitter VHFen. 2 stycken Garmin GPS 72 med elanslutning vid styrplatsen. Det mesta av elsystemet är utbytt och uppmärkt. Landström med jordfelsbrytare. 220 V/500W inverter till mixer, kaffekvarn och andra småapparater.

Säkerheten är upparbetad med Wichardschacklar på alla viktiga punkter. Klassade ankarschacklar och kätting till Lofrans ankarspel och 17 kg CQR. 15 kg Bruce i aktern. Nytt 10 mm förstag och 12mm waterstag. Badstege med förlängning under vattnet. Steg i masterna. Ca. 160 liter vatten fördelat på två rostfria vattentankar.

Brandvarnare och gasvarnare. 2x 6kg brandsläckare och brandfilt. Åskledarkablar till toppvanten. Manuell och elektrisk länspump.

Mitsubishi Vetus fyrcylindrig motor 1990. Rostfri dieseltank på 90 liter. Kölen är bly. Skrov och däck är sandwich med divinycell.

Hör av dig för mer information och bilder.Hör av dig för mer information och bilder. ekallblom@gmail.com eller 0702911110. Min prisidé är SEK 395.000:- (€ 42.000)


Vänersborg - SverigeRekommenderade Frågor

Det är inga frågor att visa.

×