Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024
siteadmin
siteadmin

Många nyheter och premiärer på västkustens största flytande båtmässa - Öppna Varv på Orust 22–24 augusti!

  • Öppna Varv på Orust är alla båtälskares möjlighet att ta del av årets hetaste nyheter bland båtar och tillbehör. Mässan arrangeras för 19:e året i rad, i år i två hamnar på Orust; Ellös och Henån.

I Ellös är den stora båtutställningen med cirka 125 gästande båtar från både svenska och internationella tillverkare samt den stora tillbehörsbyn med de senaste produkterna med fina mässerbjudanden från över 85 tillbehörsutställare.

En stor nyhet är att det för första gången anordnas ett antal aktiviteter för besökarna i hamnen; bland annat prov-på-seglingar med jollar i samarbete med Svenska Seglarförbundet, sjösäkerhetsövningar, uppvisning från Sjöräddningssällskapet mm.

 

I Henån sker en stor nysatsning med ca 20 utställda nya båtar samt ett stort antal begagnade båtar, hamnkrog, utförsäljning av ny och begagnad båtutrustning mm. Det arrangeras även en träbåtsfestival, Classic Open, i hamnen.

 

Totalt visas över 140 nya båtar i sjön, varav nära 20 är nyheter eller premiärer från svenska och utländska båttillverkare (se bifogad fil)

 

Mässan är öppen fredag den 22 augusti till söndag den 24 augusti kl 10-18 alla dagar. Ingen entréavgift och fri parkering. Se utställarlista och mer information på www.oppnavarv.nu.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...