Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

chippen1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om chippen1

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej Det är alltid så med skrov som blå, röd, svart osv det bleknar även när man vaxar pga sol vind och vatten, det finns dom som penslar eller rollar. Bäst resutat for man ju med sprutlackering förstås,men dyrt. Det finns en firma vid åkered näset båthamn glömt namnet på båthamnen firman har bra rykte ock jag har själv varit kund där. Rekomenderas! Bengt!
  2. Hej Jag tror att du skall försöka att bleka gelcoten. Det finns en produkt som heter Y10, det är en grön gele som du penslar på låter verka en stund därefter spola med vatten eller en blöt svamp det är allt du behöver göra, temperaturen bör vara 15grader eller uppåt. denna produkt är också alldeles utmärkt till all sorts missfärgning även rost. Gelcoten blir närmast som ny och skonsam mot densamma, kostar drygt en hundring. Produkten finns hos watski.Lycka till! Bengt!
  3. Hej! Jag har en johnson 20hk -97 som går ojämnt. Går bra på låga och höga varv men inte på mellanvarven, där låter den som den ska dö(hackar)väldigt mycke. Tacksam för svar Bengt Linder
×
×
  • Skapa nytt...