Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

automag44amp

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om automag44amp

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

539 profilvisningar
  1. Jag har förstått att d e bra motorer 😁 Fast utseende mässigt är det nog en av d fulaste utombordare som gjorts 😂 byter tändspolen å provar hur den går.
  2. Tack. Tänkte att en ny tändspole gav kraftigare knista än den gamla, som sitter på, och därför skulle få motorn att gå ojämt.
  3. Har en johnson 9.5 hk från 67. Tog av svänghjulet idag å upptäckte att ena tändspolen hade haft kortslutning å brunnit. Nu undrar jag om jag måste byta båda så att det blir samma fabrikat eller bara den trasiga som inte gav gnista.
  4. Tack. Ja det käns vettigt att byta koppling på motorn. Blir bäst så. Är ju bara en skitgammal motor som råkar gå väldigt bra
  5. Hej på er! Har en gammal Johnson 5 hk med separat tank. Har en omc koppling men den passar inte på motorn. Styrtappen å avstånd mellan den å där bensinen går in är lika men bränsletappen på motorn är några mm för stor jämfört med min omc som jag hade på en 20 hk Johnson. Vad ska det vara för ingång på bränsleslangen?
  6. Letat precis överallt efter det. Får nog ta lös impellern å ta den till en båtfirma. Va ska det vara för olja i drevhuset eller vad det kallas?
  7. Tack. Ska kolla med yamaha om det kan passa. Ja stollen kan ju ha bytt även den då han satte Crescent dekaler på Johnson motorn... Synd bara att jag inte hittar något motornummer på den då jag behöver en impeller till den också.
  8. Googlat på 4 och 6 hk johnson. Glömde googla på 5 hk... och sedär. där är den. Nu vet jag iallafall vad jag har. Fattar bara inte varför inte min OMC koppling inte passar på motorn!?
  9. Som ni ser är det ingen gas i handtaget. Heller ingen växel. Bara en "gas" spak på högra sidan.
  10. Hittar inga nummer eller något på den. Letat överallt
  11. Den här motorn införskaffades nyligen. Det lilla jag forskat fram är att det är en 8hk, men är osäker på detta. Vem har tillverkat den? Lustig gas med spak på sidan som syns på bilden. Skulle behöva en sprängskiss på den och en koppling från bränsleledning till motor. Hjälp mig snälla!
×
×
  • Skapa nytt...