Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Finiki

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Finiki

  • Placering
    Kadett
  1. Är det någon som vet var man får tag vita sådana här genomföringar i plast? finns i flera dimensioner mellan 10 och 20mm, sitter i flertaal på många finska båtar. Är inga vanliga bordgenomföringar eller dyvikor. Har letat men inte hittat några på nätet.
  2. Har under åren provat både Hempel och International för att sedan fastna för Jotun, fungerar jättebra i Bohuslän. Använde även deras primer som grund.
  3. Finiki

    Batteribank solpanel

    Har idag 1st startbatteri 60ah och 1 st förbrukningsbatteri också 60ah som är ihopkopplade med 1,1+2,2 brytare. Planerar att genom laddninsregulator ansluta en solpanel 100w till ytterliggare 1 st nytt 60ah batteri som jag med grova kablar parallellkopplar till det befintliga förbrukningsbatteriet. Är jag rätt ute?
  4. Hej Ska byta en torr och sprucken slang mellan tank, finfilter och vidare till dieselpump, totalt ca 5 meter. Jag undrar om ni har några tipps på hur jag ska göra, bla hur jag ska få ur luften, räcker det med den lilla pumparmen på dieselpumpen.
  5. Är det någon som vet var kablar till topplantärnor är dragna i skotten, ska dra kabel upp till yttertaket från batterierna för montering av en ny solpanel, är lite rädd för att klanta till det.
×
×
  • Skapa nytt...