Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

ivelina

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om ivelina

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej När man stöter till en lackad inredning blir det ett vitt märke. Någon som kan tipsa hur man enklast fixar detta? Jef
  2. Ingen mer som har ideer kring detta? Tack! Vad man än köper idag så är det gammalt i morgon. Det system jag har idag är från 2010, ST 60 instrument, plotter A50D samt autopilot smartpilot X-5. Tanken är bara att byta ut plottern och komplettera med en radom. Svårt att få grepp på vad som behöver kompletteras om man köper nya grejer, men jag tror det kommer tillkommer viss utrustning för anpassing till det jag har. Tack för återkopplingen.
  3. Tack! Vad man än köper idag så är det gammalt i morgon. Det system jag har idag är från 2010, ST 60 instrument, plotter A50D samt autopilot smartpilot X-5. Tanken är bara att byta ut plottern och komplettera med en radom. Svårt att få grepp på vad som behöver kompletteras om man köper nya grejer, men jag tror det kommer tillkommer viss utrustning för anpassing till det jag har. Tack för återkopplingen.
  4. Står i ett vägval. Köpa en ny plotter och en ny radom. kostnad ca 30 tkr. Samtidigt kan du köpa ett begagnat, typ Raymarine C80 och radom för i runda slängar 5-6 tkr. Är det nya systemet så mycket bättre att det är värt att betala ytterligare runt 25 tkr? Någon som vet?
×
×
  • Skapa nytt...