Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024
larsan

Bullens

Rekommendera Poster

Finns det något bättre??????

Lätt o käka,varmt som kallt.

Och en kall 5.9 till det....

Det är båtliv det.

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Och om du ska ha mos till, blanda det varma spadet från korven i moset,,,

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Postad (redigerade)

varför inte koka potatis och korv i samma vatten och köra allt i en mixer med lite smör, grädde och en touch koriander... beroende på vätskemängd kan man variera lättuggbarheten.

.

 

Redigerad av Caribic410
  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Oj.

Japp,ett bra tips så gott som något.

Tack Caribic

 

Nästan så man får tjuvtända spritköket i kväll. :)

  • Gilla 1

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

När jag gjorde FN-tjänst i Libanon hade vi tillgång till billigt "spad" så vi gjorde Bullens whiskykorv. Häll av hälften av korvspadet, fyll upp med 12-årig Chivas sen värmer du allt på Arméns jägarkök. Mumma kan jag lova.

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 När jag seglar långa dagsseglingar själv, är rutinen på morgonen att koka vatten till ett antal termosar.

 

Har jag haft makrill till dagens huvudmål ena dan, så får det bli nåt annat den andra dan. Dörjefisket är ransonerat i min båt och jag får max ta upp två makrillar var annan dag.

 

En makrillfri dag kan jag tex stoppa några korvar i en av mina termosar - som används just till detta och aldrig till kaffe. När det är dags att käka blandar jag till lite potatismos med hjälp av "spadet" som jag värmt korvarna i.

 

 

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Busvädersseglingar blir det bullens i bitar värmda i vita bönor i tomatsås och serverade i muggar. Lutar vi mindre än 30% kan man äta med sked annars får man "dricka" maten. Värmer gott och mättar

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

När jag gjorde FN-tjänst i Libanon hade vi tillgång till billigt "spad" så vi gjorde Bullens whiskykorv. Häll av hälften av korvspadet, fyll upp med 12-årig Chivas sen värmer du allt på Arméns jägarkök. Mumma kan jag lova.

Topp,det blir som flottans te,50%te och 50% kompassprit. :)

  • Gilla 2

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...