Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

ArneRadar

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    2 638
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    12

Allt postat av ArneRadar

  1. Är det någon det är synd om i denna historia så är det din hustru som får spendera ålderdomen med en person som driver meningslösa processer, håller båten på land i flera år och beställer viten åt sig själv. Till ingen nytta alls.
  2. Tipsa redaktionen på Uppdrag Granskning!
  3. I sak har du givetvis rätt men när det ändå bara visas sport eller realitysmörja på TV är det lite kul att tjöta med muppen. 🙂
  4. En subjektiv logik som inte bevisar ett smack. 🙂
  5. Britta är ju disputerad, så med din egen logik slår hon dig med hästlängder i både kunnande och trovärdighet.
  6. Jag finner det faktiskt lite festligt att du gick rakt i den fällan. 😉
  7. Dina Hermodskurser i kemi till trots verkar förmågan att förstå korrekt information begränsad. Som skattebetalare kan jag inte annat än bedrövas över att behöva vara med och finansiera din förvirrade lekstuga.
  8. Irrelevant i sammanhanget språkförståelse, såvida du inte deltog i patentmålet som expert i just engelska språket.
  9. Jisses Mellgard, det är hög tid att du tipsar SVTs Uppdrag Granskning om denna genomkorrupta röta. Skiten måste fram i ljuset nu!!!
  10. Är detta scoop också ett inlägg skrivet för de kvalificerade beslutsfattarna?
  11. Vilka är de kvalificerade beslutsfattare som du skriver för?
  12. En mer sannolik förklaring till ett begränsat utbud är att efterfrågan på spärrfärg är begränsad.
  13. Så slutsatsen blir väl att det är bättre att sanera sin båt än att måla spärrfärg.
  14. Det underliga är att herr och fru XRF båda har disputerat, den ene i kemi om jag minns rätt. Kan det vara så att de med ännu högre utbildning än en s.k. högutbildad kemist har bättre insikter i tingens ordning än den med lägre utbildning?
  15. Av lätt insedda skäl kan man konstatera att en hög kemiutbildning inte på något sätt utgör en garanti för gott omdöme.
  16. Men allvarligt talat Ruskpricken, är det inte en gudi behaglig gärning att stavningsprogrammet eller vad det nu är bråkar med dig som avsiktligt och konsekvent skriver så dålig svenska? 😉
  17. Om du stör dig på anonymitet så har du valt fel forum för ditt kverulerande.
  18. Ja, och summa summarum så blir då vardagen allt mer utmanande för rättshaverister och konspirationsteoretiker när nya väderkvarnar poppar upp som svampar ur jorden - oavsett om det gäller båtbottenfärger eller alkolagar.
  19. Jag är övertygad om att lagen påverkat beteenden, oavsett omständigheterna kring förra årets drunkningsolyckor. Oavsett vilket så har ljungbergarn nu fört fram konspirationsteorin att lagen egentligen är en jakt på vita män. Finns det någon gräns för hur lättkränkt en boomergubbe kan bli?
  20. Det var som tusan. 😲 Kanske har Mellgard till slut drabbats av insikt över sin enfald och bett att tråden släcks?
  21. Ja, Rasmus får betraktas som en något bättre seglande motorseglare. Den är vanligare än HR94, så förmodligen lättare att få tag på. Rasmus är vek, inget man kryssar med i Stockholms skärgård gärna. Men ofta motorstark med dieselfyra, ursprungligen MD21. Man tar sig fram i 6-7 knop. Ketchen seglar betydligt bättre än slupen, särskilt om man bara går för genua och mesan men å andra sidan är det vant, stag, räcken, akterruff och mantåg överallt så det är hopplöst att röra sig lätt över däck. Konstruktion och kvalitet är stabil och överdimensionerad. Men det gäller nog även för HR94. Båda är byggda för att kunna seglas och bebos långa perioder.
×
×
  • Skapa nytt...