Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

No_jah

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    1 519
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    12

No_jah senast vann den dag 30 November 2023

No_jah hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

382 Expert

Om No_jah

  • Placering
    Amiral

Senaste Profilbesöken

2 835 profilvisningar
  1. Detta måttet är ju också ganska avgörande, är det för stort får du ju inte plats med rutan, och är det för litet blir det nog inte heller så bra.
  2. Det är no ganska liten sannolikhet att det skulle hända, men det betyder ju inte att man bör köra med överlast. Värre är ju om man skulle råka bli inblandad i någon form av trafikolycka.
  3. Det skulle jag nog säga att det inte är, det är väl en motor med förgasare?
  4. Det låter väldigt omständigt att hålla på med?
  5. Jag misstänker också att dessa färger fungerar bäst på snabbgående båtar, och med tanke på profilbilden som Kane har så tror jag Kanes båt går lite snabbare än trådskaparens?
  6. Ta lite bilder av grejerna så kanske någon känner igen dom.
  7. Jag tänker att det borde vara enklare att hjälpa till om du talar om vad det är för fabrikat och modell på dina trimplan?
  8. Du kan ju testa att greppa och vrida lagerbanan med en redigt stor rörtång, tex. från Biltema https://www.biltema.se/verktyg/handverktyg/tanger/rortanger/rortang-stillson-2000016810
  9. Jag har använt denna när jag tätade kopplingen till extra bensintanken som jag skaffade för två år sedan, och de den har fungerat bra. Så den borde fungera även till dieselkopplingar antar jag. https://www.biltema.se/bilvard/bilunderhall/skyddstatningsmedel/gangtatning-50-ml-2000031437
  10. Som tidigare nämnt, hur kan 160 timmar samhällstjänst motsvara sex månaders fängelse? Om man jobbar 8 timmar per dag så är ju det 20 arbetsdagar vilket ju är vad man jobbar på en månad.
  11. Ja, det där var saftigt pris för några skruvar. Då kan du ju istället köpa en hel interceptor för liknande peng, så har du då lite mer reservdelar? Har du kollat med någon svensk återförsäljare?
  12. Ett bra trick när man letar efter små saker man lyckats tappa på golvet är att lysa med en ficklampa längs med golvet så det bildas en skugga bakom objektet. Det är ett bra sätt att hitt små saker, men en skruv i 10cm-klassen borde man ju som sagt se ganska tydligt om man inte är i stor sett blind. Så skruven måste ju ha lyckats gömma sig i något skrymsle, har arbetsbänken tex. någon typ av rörkonstruktion som skruven kan ha letat sig in i
  13. Det här ser ut som en akterlanterna:
  14. Det har du rätt i. Jag missade den lilla detaljen att det handlar om olika typer av batterier för förbrukning resp. start.
  15. Jag kan tycka det är lite märkligt att det inte fler solcellsregulatorer med utgång för två batteribankar på samma vis som det finns en del batteriladdare som har två eller fler utgångar. Här är ju ett alternativ, dock av PWM-typ: https://www.victronenergy.se/solar-charge-controllers/bluesolar-pwm-charge-controller-lcd-usb Här ett annat alternativ: https://sunlux.se/produkt/epever-duoracer-dr3106n-dds-mppt-12v-30a/ Men som tidigare sagts, så länge man har ett friskt startbatteri så ska det mycket till att det blir urladdat.
×
×
  • Skapa nytt...