Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Limpan77

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    35
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Limpan77

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag tycker den ser ovanligt lik min Power IL 🤔 Kan det vara samma ??
  2. Om du kikar lite på denna så kan du alltid lära dig något. https://www.youtube.com/user/boatworkstoday
  3. Har du funderat på att kanske köpa ett kapell?
  4. Jag tror att du har fått glykol på remmen när den kokade ur. Du borde ha en skvätt glykol i kölsvinet skulle jag tro. Original är det gröp glykol i denna motor.
  5. Jag har en bättre beg gen om du är sugen?
  6. Håller med om att det verkar lågt. Men tanka den full med soppa och vatten. Bjud sedan med några välväxta kompisar och ta en tur tycker jag. Vid 15knop så ligger min djupt i vattnet iaf, vill hålla mig runt 20knop för att den ska gå ”lätt” igen.
  7. Har du kikat på denna modell ? https://www.ahoycaptain.com/nauta_fuel_tanks.html
  8. Vilket test läste du då? Eller är det artikeln du menar på forbinaklubbens hemsida ?
  9. Vad jag vet så är det originalmotorn, KAD42 p-a sitter i. Jag ligger i 20-22knop med semesterpackning och fulla tankar. Förbrukning är ju alltid en rolig fråga, jag brukar tanka när det nästan är tomt... Skulle gissa på strax över 2 l/nm, men det finns ingen vetenskap bakom den siffran. Vindkänslig i sidan vid låg fart, det är tur det finns bogpropeller iaf. Den är tyngre än vad som anges i faktabladen.
  10. Man kan nog säga att det är en "tidig" 10000, en del likheter tycker jag iaf. Har själv en 9002. Man kan både gå på utsidan och på en stege från akterdäck upp på flybridge. Jag har ett rakt pentry istället för ett i vinkel som det är på 9000, skulle gissa på att det är samma yta tot iaf. Jag tycker drev är betydligt bättre än axel med tanke på att du kan dreva upp när det börjar bli grunt och lättare att manövrera vid tilläggning, men ja det är lite mera pyssel med drev än med axel när det kommer till service mm. Kolla på Forbinaklubbens hemsida så finns det lite info om 9002:an
  11. En bild på nuvarande installation skulle förenkla lite 🙂. Men annars tycker jag att Engbo/side-power funkar bra iaf.
×
×
  • Skapa nytt...