Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Emiil

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Emiil

  • Placering
    Kadett
  1. Hej Ska eventuellt frakta en segelbåt på 29fot ifrån Mariestad ner till Göteborg. Tänkte höra om det är någon som vet en bra billig transportör? Gärna så man kan samköra med annan leverans. Eller kanske finns någon här på forumet som har en leverans planerad som vill samköra för att få ner kostanden? Tacksam för all info man kan få!
  2. Emiil

    Roder finnjolle

    Hej! Köpte nyss en äldre finnjolle som ska göras i ordning för lite kvällsseglingar! Men nu till det stora problemet, den saknar rodret!! Har letat med hittar ingen som säljer det i Sverige, är det någon här som vet vart man kan få tag i ett? Eller någon som har att liggandes? Mvh
  3. Har tänkt mig något i still med minitonnare, J24, 606 etc. Det ska vara något som är enkelt att traila och seglas på 2-4 personer.
  4. Hej! Är på jakt efter en mindre kappsegels båt, Max 25fot. Söker helst ett projekt som kanske stannat av eller en som har blivit ståendes som skulle behöva lite kärlek!
  5. Emiil

    Mini Compis

    Hej! Har sökt med ljus och lykta efter en Mini Compis, så nu hoppas jag på att det är någon här som har en som skulle kunna vara till salu eller vet någon som skulle vilja sälja sin? Mvh Emil
  6. Emiil

    Yanmar YSB 8

    Tack Stefan!! Din manual till YSB8-12 har hjälp mycket!!
  7. Emiil

    Yamaha 60hk -87

    Hej, jag söker en powertrim och tilt till en yamaha 60hk -87. finns det någon som kan tipsa om vart det finns att få tag på eller är det någon som sitter och trycker på en som skulle vilja bli av med den? Skulle uppskatta alla tips!! Mvh Emil.
  8. Hej, Det är så att jag funderar på att importera en båt till nästa sommar och då undrar jag som många andra undrar om det finns något seriöst företag eller liknande som kan hjälpa till med importeringen och allt som det inneör? Mvh.
  9. Emiil

    Mercruiser 3.0

    Det är så att jag ev, ska köpa en båt med en Mercruiser 3.0, så jag undrar om det är en bra motor även när den har gått några år?? Mvh.. Senast ändrad av Emiil | 07 augusti 2007 | 13:42
  10. Hej, Det är så att jag funderar på att importera en båt! Men då undrar jag om det är någon som vet hur jag sak gå tillväga, eller om det finns något företag som kan hjälpa mig att få hem den eller något sånt?? Mvh Emil.
  11. Jag såg för ett tag sen ett företag på blocket.se som sålde ny akterspegel till båten som man monterade.. Nu undrar jag om det är någon som vet vart det går att få tag i det företaget eller nån som vet hur jag får tag i en ny akterspegel till min båt. Det är en ny rundare akterspegel med badplattfrom som söks. till en segelbåt.. Mvh Emil. Senast ändrad av Emiil | 09 maj 2007 | 21:44
  12. Emiil

    VHF 2

    jag har skaffat mig en VHF nu och nu undrar jag till vilka andra instrument ska man koppla ihop sin VHF med?
  13. Emiil

    Vhf

    Varför bör man ha en så kallad DCS i sin apparat och hur fungerar en sådan? Mvh.
  14. Nu är det dags för lite nya segel, dom gamla börjar på att ge sig. Någon som vet nått bra ställe att kolla efter segel, nya som beg?? Eller är det någon som trycker på lite segel till en compis 28 eller några segel som skulle passa till en compis 28?
  15. Tack för tipsen! Nu har det blivigt en compis. Trivs mycket bra med den!
×
×
  • Skapa nytt...