Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

tomten-jr

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om tomten-jr

  • Placering
    Kadett
  1. Hur orolig behöver jag vara för en sjövattenkyld Volvo v8 420 gsi? Den är ca 20 år. Allmänintrycket är gott. Tips på hur jag kan bedöma skicket. Oron är att korrosion och satt igen kylkanaler
  2. tomten-jr

    Nautilock

    Är det någon som vet vad som är rimligt att en Nautilock kopplat till utombordare drar?
  3. Startspärr nautilock, kan den dra ström?
  4. tomten-jr

    Honda BF

    Min Honda BF 150 À drar ut startbatteriet när motorn är avstängd. laddar normalt vid när motorn går. start och förbrukarbatterier separerade mätt med tångamperemeter på pluskabeln till motorn står på 3,5 À. Tackam för tips
  5. Kanon intiativ, det behövs verkligen mer orris snack. Funderar på att byta motor i min 850 svårt val mellan en 41 el en D3 190. Någon som har tips ideer så tar jag dem gärna.
  6. Hej, jag har samma problem. Förbrukningen har ökat från ca 1,7 till 2,2 l/d. Jag har också svårt att varava ur den varvar max 3200 och då låter det ansträngt och det tar lång tid. Det går bra att varva upp till 3600 utan belastning utan belastning.
  7. Jag har en AQAD 40 B som sitter i en Orrskär 850. Den har denna säsongen haft svårt att komma upp i varv (3300). Den segar något ohyggligt och sotar. Jag har bytt luftfilter och det var svart som sotarn. Jag har idag testat ochkört med nytt filter utan last o besättning oc den segar otroligt och varvar vinte mer än 3100. Den ryker lite mer i år på låga varv och röken är vitaktig. Den drar dock inget kylvatten. När jag varavar utan att ha växeln i så varvar den lgladeligen 3700. Är det någon som har ideer?
  8. Är det någon som kan hjälpa mig? Jag har lite glapp i drevet precis vid den högra styrtappen. Under säsongen har jag gaft problem med att få i backen i vissa lägen.
×
×
  • Skapa nytt...