Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Bella440R

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    735
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Bella440R

  • Placering
    Flottiljamiral

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Har du bytt bränsleslang? Felvänd pumpblåsa? Öppen kran?
  2. Hade ett "vanligt" Global batteri i några år. Köpte sen ett Optima för att klara kallstartsströmmarna som krävs enligt manualen. http://autokatalogen.se/wls/view_article_info.do?articleIdNo=526865&nodeIdNo=1663323 Billig försäkring tycker jag.
  3. Skall stödhjulet ta vikten då eller? Kommer inte funka, minsta sväng å du kommer knäcka det.
  4. Jag har en 555 Commander http://images.sokbat.se/upl/normal700/pimg-%C3%B6rnvik-quicksilver555commander-122591.jpg Jag har 115hk och känner inte alls igen att den gräver ner sig. Den lyfter fören fint å ligger högt i vattnet när den planar.
  5. Skall stödhjulet ta vikten då eller? Kommer inte funka, minsta sväng å du kommer knäcka det.
  6. Optimax får inte har separata bränslefilter. Endast det inbyggda är ok.
  7. Japp, 115Hk. Den är stark. Gör 38 knop på våren. 33-35 på hösten. En del påväxt. Min båt är ju lite mindre än din. Har inte dragit något efter den men när vi är 5-6 i båten behöver jag sällan dra på max någon längre stund om ens max för att komma upp i planing. Har standard propp.
  8. Har en 2005:a å inte (peppar peppar) haft några problem. Har du en bra handlare/service i närheten så är det nog inget att oroa sig för oavsett. Alla märken har väl sina problem.
  9. Hej, du borde väl se om det läcker vid motorn. Det skall ju va oljigt u motorbrunnen. Jag tror det läcker vid själva pumpen. Ofta bakom ratten.
  10. Påväxt på båten, tulpaner å annat kan lätt göra 10 knop.
  11. Helt galet. Blir till å kasta sig iväg å hämta sina grejor om polisen stulet dem olovligen.... Djävla idioter.
  12. Sannoliheten för att någon av de få som läser på MG skall ha sett din gamla båt måste ju vara typ 0. Inläggen på MG har ju minskat avsevärt de senaste åren.
  13. K-sprit tillhör det förflutna. Idag innehåller all bensin 5% etanol vilket är det samma som k-sprit. (k-sprit = etanol)
×
×
  • Skapa nytt...