Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

vindseglarn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om vindseglarn

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för svar. Intressanta tankar, det blir att göra en ordentlig kontroll. Finns flera alternativ och objekt, andningen genom privatperson utomlands, privatperson i sverige eller företag i sverige. Alla olika varianter påverkar förstås, moms, tull osv och så även hur gammal båten är. Om någon har bra koll på vad som gäller uppskattar jag gärna en genomgång, alternativ bra länkar till källor.
  2. Var är det som i första hand slits när de används för charter? Jag ska självklart kontrollera båten historia så väl som möjligt, men om den gått som charter är det ju självklart någon som säljaren försöker utelämna.
  3. Hej, Är i båtköpartankar och har länge spanat på olika alternativ som Bavaria eller likvärdiga segelbåtar från 36-40+. Nu har jag fått ett alternativ objekt som har gått i medelhavet (ej som charter) och importerats till sverige, vad är er generella tankar om segelbåtar som har gått i medelhavet med avseende på skick, slitage, sol mm. Är en sån båt mindre värd, eller är det i sig ingen fara att den har gått i medelhavet och skicket är det enda som styr? Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...