Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Kanelbulle

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Kanelbulle

  • Placering
    Kadett
  1. Är det någon som kan förklara skillnaden mellan en Kamd42 och en Kamd43? Har googlat lite men ej hittat så mycket info. Tänkte att det finns säkert någon här som kan lite mer
  2. Hej, en ny fråga till alla båtfantaster där ute. Teakdäcket på vår båt (Nimbus 3000) börjar se malätet ut och vi skulle vilja byta ut det. Vill ej nåta om då teaken spruckit på ett par ställen och jag vill att det ska se enhetligt och snyggt ut. Är det någon som lejt bort ett byte av teaken? Finns ju flera firmor som erbjuder tjänsten men vad kostar det på ett ungefär? Jag är i valet och kvalet om det ska vara riktig teak eller flexiteek? Och funderar på att låta limma på det och ej skruva. Har någon en firma att rekommendera i så fall?
  3. Ok, kanske är bäst att leta vidare ändå... eller spara vidare och satsa på en ny motor lär ju ta ett tag dock...
  4. Trodde byta betydde att man tar bort något för att byta ut det mot något annat, men jag kan ha fel... Och visst är det så att är man nöjd berättar man det för en person och är man missnöjd berättar man det för tio, men har hittills bara sett inlägg av missnöjda så man blir ju lite orolig. Är ju trots allt en stor summa pengar det handlar om.
  5. Har en gammal dieselmaskin TAMD 40A från början av 80-talet som börjar bli lite törstig. Är sugen på en lite nyare dock ej helt ny pga kostnadsskäl... hört nåt om firman är bra??
  6. Kanelbulle

    Motorbyte

    Hej! Jag funderar på att byta motor i vår motorbåt och har sett att Berntsen Marin erbjuder motorer till skapliga priser, men googlar jag på denna firma blir jag ju lite fundersam. Flera verkar ha haft problem med denna firma, finns det ingen som är nöjd med dem? Är ju inte kul om investeringen (som det trots allt handlar om) går åt pipsvängen och motorn ej fungerar som utlovat. Hur är installationen utförd? Är ni nöjda med utförandet av denna? Vill gärna ha lite koll innan jag ringer och hör lite med firman...
×
×
  • Skapa nytt...