Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Bazzooka

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Bazzooka

  • Placering
    Kadett
  1. +1 på Bri Marin. Trevlig och duktig dam som driver den verksamheten.
  2. Mitt akterkapell har börjat ge med sig och jag hittade ett hamnkapell på blocket för en rimlig summa som ersättning till det. Jag tog en snabbis ut till båten idag för att fundera på hur det skulle monteras, men är trots det något osäker. Är det någon som har en Buster Lx med hamnkapell och kan skicka foton till mig på hur det sitter monterat? Jag vill verkligen inte borra hål för nitarna bara för att upptäcka att jag missförstått.
  3. Jag ber om ursäkt jag har rörde ihop vad utgångarna heter. Jag borde ha tittat på en bild innan jag skrev ett inlägg. Jag har min kopplad mot device och det fungerar. Oavsett så har jag för mig att den ena kontakten är 6-polig och den andra är 4-polig. Så Fisherman borde bara kunna ansluta sig på en. Fisherman : Har du spänningsatt nmeanätverket med 12v? Yamaha hubben spänningsätter också, så beroende på vilken kabel du har så kan det vara en felkälla(en klipper spänningsmatningen från hubben).
  4. Det är ett slutmotstånd för nätverket så det behöver du inte om du har slutmotstånd I NMEA-2000kontakterna (vilket du borde ha).
  5. Jag avsåg att skriva "bus"-porten, inte "hub" - porten. Det gick för snabbt.
  6. Ska du inte koppla in NMEA-2000 på "hub" - porten? Jag har för mig att det var det jag gjorde iaf... För framtida referens och eftersom det väck frågor om att koppla in Yamahas hubbar på NMEA-2000: Command Link använder en typ av kontakter för fordonsindustrin. De finns att köpa för mellan 70-100 sek plus frakt på nätet. Den kabeln som Yamaha sälger för 1200(eller i dom trakterna iaf) kan man alltså tillverka själv för 200 till 500 sek beroende på om man har kontakter (människa alltså, inte elprylar) eller inte.
  7. Har du en fob som redan är registrerad? I så fall kan jag tala om hur du registrerar ytterligare en eftersom jag gjorde det i förra veckan. Jag vågar dock inte uttala mig om hur man gör om man inte har någon registrerad fob. Pm:a om du vill ha hjälp, jag lägger inte ut info som kan bidra till svarta marknaden offentligt.
×
×
  • Skapa nytt...