Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Brunan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Brunan

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

667 profilvisningar
  1. Uppföljning på detta. Gjort dynor till sittbrunn och soldynor, soffa i hytt samt klätt om tyget på alla paneler i sovrum etc nu. Supernöjd! Kan helt klart rekommendera Avrora.
  2. Du får nog specificera vart i medelhavet. Men ställ frågan på ybw.com istället, du kommer inte få några relevant svar här.
  3. Hej, Undrar om någon har erfarenhet av Avrora Marin (avrora.se) och kan rekommendera dom. Jobbet som jag ämnar lägga hos dom är nya dynor sittbrunnen, mattor i kabin samt kapell till en 45-fots daycruiser.
  4. Hej! Funderar på att köpa en båt utomlands och ta hjälp av Nautic Yacht för att göra affären enligt konstens alla reglar. Är det någon som har erfarenhet av dom? Hittar ett par gamla trådar i forumet när jag söker men inga nyare referenser.
  5. Hej! Funderar på att köpa en båt utomlands och ta hjälp av Nautic Yacht för att göra affären enligt konstens alla reglar. Är det någon som har erfarenhet av dom? Hittar ett par gamla trådar i forumer när jag söker men inga nyare referenser.
  6. Ca 50 punkter i en välprioriterad lista, får se hur långt jag kommer och hur långt pengarna räcker. De lite mer intressanta är: 30m led lister skall upp för att förbättra belysningen Några speciallösningar för att få en större soldäck bak Ny (förhoppningsvis tystare) pentrypump med tillbehör Akterpropeller @Promod: Ja la Flexiteek förra året, brukar vara rätt uppbokat att få sina delar byggda så va ute i riktigt god tid.
  7. Beställde direkt från Hurley i Usa. Såhär blev det på båten.
  8. Blev en Hurley H3O med elvinsch tillslut av den enkla anledningen att Presto marine varken svarade på mail, Facebook eller telefonen på flera veckor. Aldrig upplevt något liknande bemötande mot en kund som uttryckligen vill köpa det man säljer. Kan tänka mig vilken hjälp man får om något går sönder.... Kan varmt rekommendera H3O'n dock, fungerat över förväntan.
  9. Jo finns en med elvinsch. Dock så kräver H30'n (tycker jag det ser ut som) att man har lite styrka och teknik vilket gör att yngre/äldre/svagare kan få svårt att hantera den.
  10. Intresserad av att skaffa mig ett vattenskoterlyft att montera på badbryggan, ska lyfta en Sea Doo Spark på en 37 fots daycruiser. Presto marine och deras lyft L200 är den som känns mest lämplig. Är det någon som har erfarenhet av denna? Kan inte hitta några direkta referenser när jag letar på nätet. Har också tittat på H30 från Hurley men L200 lyften känns mer bekväm, dock betydligt dyrare.
  11. Hej, söker något företag som har erfarenhet av foliering för just båtar. Arbetet ska utföras inom Stockholmsområdet. Några tips? Mvh
  12. Varit i kontakt med dom. De kunde inte bygga någon trailer iår...
  13. Hej! På jakt efter en trailer till en båt med IPS drev. Har något sett detta? Båten är i övrigt ca 12m lång och väger 9-10ton. Alla tips på på trailrar som skulle fungera eller firmor som kan bygga något som funkar vore uppskattat.
×
×
  • Skapa nytt...