Gå till innehåll
måndag 25 september 2017

Kjellman

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  86
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Kjellman senast vann den dag 4 Juni

Kjellman hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

19 Trovärdig

Om Kjellman

 • Placering
  Kapten

Senaste besökare till profilen

86 profilvisningar
 1. Foila blir bärplan

  Volvo_penta skriver väldigt bra inlägg och jag läser många av hans inlägg med nöje. Påstå inte att han e troll Fredric !!!!
 2. Vad hände med Forgus31?

  Men hallå! Vi e ett stort gäng här på forumet. Några måste väl vara från dina trakter som kan hjälpa en god kamrat! Själv bor jag i Varberg , men kan gärna åka upp om du behöver hjälp!! Är helt säker på att någon här kan eller känner någon i närheten som kan hjälpa dig att bogsera båten. Annars, hör av dig så kommer jag upp. Nästa gång är det kanske jag som behöver hjälp!!
 3. Volvo Penta delar Växjö

  Låter tyvärr som klassiskt blocketbedrägeri. Betalade du i förskott? Om du gjort detta och han sedan inte svarar på mobilen eller SMS, tycker jag att du ska mejla till blocket och informera så de kan spärra denna person. Kollar man på den annonsen som du hänvisar till så är den inlagd 14:e augusti! Hoppas det inte var mycket pengar om du betalt i förskott!?
 4. Bilder 2017

  Just nu på Källö knippla gästhamn norra Bohuslän!
 5. Rapporter från sugtömningsstationer 2017

  Jag köpte ny motorbåt i höstas. Den låg i Varbergs hamn. Pratade lite om sugtömning med han jag köpte båten av. De var profisionella bryggseglare och bodde 300 meter från sin båtplats och tillbringade all ledig tid i båten i hamnen och såg den som sin sommarstuga. Det han berättade var lite kul att höra. Mitt emot deras båtplats fanns platsen för sugtömning och under förra året så hade de aldrig sett någon lägga till och tömma toaletten. Är det så att i vissa ställen så skiter folk i att använda den och tömmer i havet istället? I bua hamn dom är min hemmahamn så märkte jag att på hösten när det var dax att ta upp båten så åkte alla ut med båten ca 500 meter på utsidan av hamnen och bände innan de åkte tillbaka till båtupptagninge. Kan det vara så att alla åkte ut o tömde toatanken innan upptagning??
 6. Laddningslampa lyser

  Själv köpte jag en fjärrstyrd dimmer som jag skulle koppla in så jag skulle kunna dimma ned ljuset inne i båten. Hur svårt kan det va. Två kablar bara... öppnade elcentralen och efter en kvart stängde jag den igen och min fina dimmer ligger fint förpackad i en låda i båten i garderoben!
 7. Laddningslampa lyser

  Georg_ohm, satan i gatan vad du kan mycket om båtelektronik. Dig skulle jag vilja ha som båtgranne den dagen det strular i båten!
 8. Måste bara säga att det har varit en väldigt trevlig läsning att följa dig. Hoppas du fortsätter berätta om dina äventyr!
 9. Rengöring halkskydd/båttvätt under säsongen

  Har precis fått tag på rengöringsmedel som heter Abnet. Finns hos hjertmans. Funkar kanon, tar bort svarta rinningar och mitt halsskydd har aldrig varit så rent,
 10. Bilder 2017

  Nu har vi varit i norra Bohuslän på semester en vecka. När vi åkte hem till södra Bohuslän så åkte vi in till grötö. Vi sa faktiskt att nu det e helt otroligt vad det e vackert här. Varför åka långt till överfulla hamnar på semestern när man har så här fina ställen 1,5 nautiska från hemmahamnen?! Grötö är känt från tv serien Mia på grötö.
 11. Partner till långsegling sökes

  Själv fick jag välja mellan sälja segelbåten och köpa motorbåt eller byta fru! Det blev billigare att köpa ny motorbåt! fast det e riktigt kul med motorbåt. Skillnaden är att nu är det hamnarna och nya platserna som man njuter av. Inte som segling alls. Nu startar man upp och transporterar sig snabbt till nästa ställe...
 12. För lovgiriv vid halv & bidevind

  E det inte så enkelt att du ska prova att reva seglen som första åtgärd. Låter som det är för mycket segel uppe.
 13. Inblåst

  Själv ligger vi kvar i knippla. Vi har suttit i lä i solen idag och njutit. Just nu kommer det in en havsfidra och det ser ut som de har haft en tuff segling. Nu fikar vi och njuter av utsikten o väntar på att ovan nämnda BRYGGSEGLARE ska uppdatera sin blogg så vi får reda på hur det gått med motorreparationen!!??
 14. Inblåst

  Kulingvarning i Bohuslän. Ligger tryggt i hamnen på Källö knippla. Fast ligga i soffan i sittbrunnen under kapellet o värmaren håller behaglig värme och surfa runt på maringuiden e faktiskt riktigt skön avkoppling. Ha nu en skön semester alla forumvänner! /Kjellman
 15. Kompass eller inte

  Nu trodde jag att du var så gammal att när du seglar i Bohuslän så gör du det genom att hålla om styrbord om Svenssons udde, ta babord om Lasses lada o håller undan från Göstas grund!!
×