Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024
suzz
suzz

Volvo Ocean Race – folkfest i Frihamnen

  • VÄRLDENS TUFFASTE SEGLINGSTÄVLING – Volvo Ocean Race – är snart i mål. De extrema kappseglingsbåtarna har snart seglat jorden runt och går i mål i Göteborgs hamn den 21-28 juni. Huvudpartner för den förväntade spännande och fartfyllda målsträckan är Svenska Mässan-koncernen och Gothia Towers, som kommer att driva och stå för evenemangets utställarområde och kulinariska upplevelse vid målområdet i Frihamnen. Det blir en stor fest – öppen för alla och entrén är fri.

Svenska Mässan Mässor och Mötens stora satsning under målfesten i Frihamnsområdet heter Welcome Home Expo. Ett 7 000 kvadratmeter stort utställningsområde, precis vid huvudentrén till Race Village, fyllt med spännande utställare.

 

Welcome Home Expo arrangeras utomhus och går att besöka kostnadsfritt från den 21 till den 28 juni.
– Vi kommer att ha cirka 50 utställare på plats som tillsammans samlar det allra bästa inom boende, säger Lisa Callert, chef för Affärsområde Livsstil på Svenska Mässan.
Förutom boende, hus och hem ingår också trädgård med allt från pooler till inredning och möbler i utställningen. Bland utställarna finns husleverantörer som Anebyhus, Bra Hus, Fiskarhedenvillan, Trivselhus och Kontio.
Bland byggbolagen deltar Peab, Skanska, Riksbyggen och BRA Bygg.
– Andra exempel på utställare är Biltema, Länsförsäkringar, Attefallsspecialisten, Fastighetsbyrån, Balco med flera, avslöjar Lisa Callert.
2006 hade Volvo Ocean Race sin senaste målgång i Göteborg. Då blev evenemanget en stor folkfest.
– Vi hoppas på lika många den här gången, säger Lisa Callert.

 

Welcome Home Expo arrangeras 21-28 juni. För mer information se: www.welcomehomeexpo.se

 

Även Gothia Towers är huvudpartner till detta häftiga evenemang och står för den kulinariska upplevelsen vid målområdet.
Vi bygger upp flera restauranger och barer i målområdet där det kommer finnas något för alla. Wraps, räkmackor, hamburgare… Samtliga restauranger och menyer finns presenterade på vår hemsida. Här kan du även läsa mer om det fullspäckade scenprogrammet. Det kommer bli en folkfest du inte vill missa. Öppet för alla och fri entré.
Läs merl: www.gothiatowers.com

 

Bildtext: Det var folkfest när Volvo Ocean Race gjorde upphåll i Lorient. Foto: Ricardo Pinto




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...