Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2017-09-30 på alla områden

  1. 2 poäng
    Tänk så stor del av båtlivet som sker vintertid... Mitt/vårt båtliv är mer intensivt på vintern än på sommaren. Bygger man rätt på vintern blir sommarens njutning därefter. Tyvärr dock alldeles för kort, och därför intensiv. Det är som att bygga en tävlingsbil. Framgången i racet är bara ett kvitto på att man gjort rätt när man byggde. 95% skruva och 5% njuta. Om Du ska uppgradera elsystemet, snåla inte. Fotografera, rita och berätta för Dig själv. Tänk noga igenom vad Du behöver för att elsystemet och kabeldragningen ska bli bra och köp bra grejor. Och Du, ta god tid på Dig.
  2. 1 poäng
    Öppna värmeväxlaren ska du inte göra för att tappa kylvatten. Finns inget separat exp.kärl på en b23, allt sitter ihop med värmeväxlaren. Om det nu inte är något hemmabygge. Sitter det inte en avtappningskran på blocket? Vid val av glykol så ska den vara anpassad till alutoppen. Etylenglykolen funkar även om den är miljövidrigare än andra sorter. Men det är ju ett slutet system så miljöbelastningen lär ju vara ringa.
  3. 1 poäng
    ja skrev ju att nordöhamnen har en ramp,50spänn har du väl råd med?
  4. 1 poäng
    Skatteverket har en helt annan syn på det, oavsett om det är båt eller bil.
  5. 1 poäng
    finns bara ett filter,är koppen på höger sida,felskrivet i manualen,kanske finns på andra marknader men inte på dom svensk sålda.
  6. 1 poäng
    Båten har inget namn. Men hade jag gett den ett så hade jag stulit Hagbard Handfastes namn "Osänkbar 2"
  7. 1 poäng
    En impeller där en vinge saknas kan inte göra så att pumpen läcker vid axeln. En ny impeller kommer inte att lösa problemet, du måste antingen köpa ny pump eller renovera den gamla.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...